Jonizuotas Šarminis Vanduo

Jonizuotas šarminis vanduo
Jonizuotas šarminis vanduo veikia kaip stiprus ir natūralus antioksidantas. Mūsų kūno masę sudaro 70% vandens, todėl mums labai svarbu vartoti kuo geresnį vandenį, patenkinantį mūsų organizmo reikmes. Kadangi jonizuoto šarminio vandens ORP (oksidacinis-redukcinis potencialas) yra neigiamas, šarminis vanduo pasižymi labai stipriomis antioksidantinėmis savybėmis. ORP gamina hidroksilo jonus, kurie skatina deguonies veiklą, neutralizuoja žalingus
laisvuosius radikalus- tuo būdu padidinama Jūsų organizmo gyvybinė energija, sureguliuojama rūgštinė/šarminė pusiausvyra, tinkamai sudrėkinamos ląstelės ir apskritai sumažinama daug senėjimo proceso simptomų.
Kadangi šarminis vanduo veikia kaip rūgštingumą neutralizuojantis preparatas (antacidas), jis padeda neutralizuoti organizmo rūgštinę terpę ir saugo nuo susirgimų ir chroniškų ligų. Geriant šarminį vandenį išvengsite problemų, tokių kaip refliukso simptomai ir chroniškas rėmuo.

Šarminis vanduo gydo

Šarminiu vadinamas vanduo, kuriame šarminių mineralų (magnio, kalcio, kalio, natrio ir kt.) koncentracija didesnė. Šarminiai mineralai padeda organizmui pašalinti šlakus, o deguonis mažina vėžio ir kitų ligų riziką, nes vėžinės ląstelės nemėgsta deguonies prisodrintos aplinkos.
Geriant šarminį vandenį, normalizuojasi kūno pH, dėl to palengvėja kai kurie negalavimai: artritas, podagra, inkstų ligos, diabetas. Šarminis vanduo normalizuoja kraujospūdį, mažina cholesterolio ir trigliceridų (natūralių riebalų) kiekį.

Būtina mažinti rūgštingumą

Didžiausia šarminių medžiagų koncentracija yra naujagimio organizme ir kraujyje (pH=7,45).
Deja, žmogui augant ir vystantis, organizmas rūgštėja, mažėja kraujo šarmingumas, didėja rūgštinių atliekų sankaupos ir su jomis susijusių susirgimų rizika. Rūgštingumui mažinti reikalingus šarminius mineralus organizmas gali gauti tik su maistu ir skysčiais. Kasdien geriant šarminį vandenį, organizmas gauna šarminių jonų komplektą. Kraujas yra svarbiausias mūsų organizmo gyvybinis skystis, jo šarmų ir rūgščių pusiausvyra gali svyruoti labai nežymiai. Kai ima trūkti šarminių elementų, organizmas pradeda naudoti savo atsargas. Jeigu kalcio negauname su maistu ar gėrimais, jo organizmas pasiima iš kaulų, dantų. Panašiai atsitinka, kai trūksta kalio, natrio, magnio. Kitaip nei cheminiai vaistai, šarminis vanduo nesukelia šalutinio poveikio, tai vienas svarbiausių jo pranašumų. Šis vanduo – gamtos produktas, aktyvinantis organizmo galias.

šarminis vanduo kaip pasigaminti

Šarminio vandens gamyba

Įpylus vandens į jonizatorių, vienoje indo sekcijoje prie katodo kaupsis teigiami šarminių metalų kalcio, magnio, natrio, kalio (jonizuotas šarminis vanduo), o prie anodo – neigiami chloro, fosforo, sieros ir vandenilio (jonizuotas rūgštinis vanduo) jonai. Prietaisą išjungus skysčiai nesusimaišys, nes atskirti pertvara. Tiek šarminis, tiek rūgštinis vanduo įgyja ir išlaiko skirtingas savybes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą